Kilka słów o mnie:
Dietetyka kliniczna jest tym, co pochłania mnie każdego dnia. Pomogłam już setkom moich podopiecznych, dzięki czemu nie boję się żadnego wyzwania. Mogę to stwierdzić, z pełnym przekonaniem, że mam bardzo duże doświadczenie. To jest gwarancja spokoju, który wnoszę do naszej współpracy, bo wiem jak ważne dla Ciebie jest poczucie tego, że Twój dietetyk panuje nad sytuacją. Dowodzi tego fakt, że większość moich podopiecznych jest z polecenia.
Współpracę z Tobą rozpocznę od bardzo uważnego zapoznania się z sytuacją, w której jesteś. Moje zalecenie będą dopasowane do Twoich potrzeb, możliwości i umiejętności kulinarnych. Uważam, że dieta jest narzędziem do osiągnięcia celu i mam nadzieję, że uda mi się zainspirować Cię do tego, aby stała się również Twoim stylem życia, bo wtedy efekty zostaną z Tobą na długie lata.
Według opinii moich podopiecznych jestem miła, ale stanowcza. Coś w tym jest, ponieważ dużo uwagi przykładam do planowania działań oraz konsekwentnej ich realizacji. To jest klucz do sukcesu i możesz na mnie liczyć w tej kwestii!
Jak każdy specjalista mam swojego “konika”. Są nim kwestie zaburzeń hormonalnych, które traktuje jako niezwykle wymagające i jednocześnie bardzo ciekawe. Wśród nich mam upatrzone szczególnie dwa: chorobę Hashimoto oraz insulinooporność.
Pomimo ukończenia dwóch uczelni stale rozwijam swoją, wiedzę uczestnicząc w licznych konferencjach i szkoleniach, a także śledzę nowinki żywieniowe.
Uczestniczę w licznych konferencjach naukowych i szkoleniach, dzięki którym podczas pracy z podopiecznymi opieram się na aktualnych zaleceniach płynących z badań naukowych. Masz pewność, że moje rekomendacje są oparte na sprawdzonej wiedzy.
Studia:
Moje zainteresowania odzwierciedliły się w ukończeniu dwóch uczelni, które pokazały mi świat dietetyki z różnych perspektyw. Są to:
W kuchni:
Lubię testować nowe smaki, a szczególnie wszystko, co jest słodkie, a nie powoduje wyrzutów sumienia 🙂